Banner image

Gránit sírkövek

Banner image

Gránit sírkeretek

MAGUNKRÓL

 

Családi vállalkozásunk tovább vitte a természetes kő iránti szeretetet és csodálatot és annak megmunkálási tehnikáit amit nagyapám a fiainak adott át, majd késöbb Ők örökitettek át, persze haladva az új megmunkálási és betüvésési tehnikákkal.

Cégünk azoknak a megrendelőknek szól, akik illő és méltó emléket szeretnének állittatni szeretteiknek vagy önmaguknak. Az általunk készített síremlékek esetében az első a minőség. A KOVISTAND KFT SIRKÖVES MÜHELY időtálló, igényes, minőségi gránit sírkővet és sírkeretet ajánl a betonból készült mükővel szemben. Fontosnak tartjuk a minél hosszabb élettartamú sírkövek készítését, melyet odaadó munkával, illetve kitűnő alapanyagok felhasználásával érünk el.

Megrendelőink igen sokféle anyag és forma közül választhatnak, széles szin palettából, különböző árfekvésben, így mindenki megtalálhatja maga számára az ideális megoldást.

A sírkövek készítését teljeskörű ügyintézéssel, illetve helyszínre szállítással is vállaljuk. Kellő szakmai gyakorlatunkkal és tapasztalatunkkal segítünk Önnek, hogy méltó emléket állítson szeretteinek.Kérem látogasson el a képgalériánkba és válasszon méltó siremléket.

Image module

Gránit / márvány emléklapok feliratozását vállaljuk különféle betűtipussal.

Kiegészítők

A” 2017 A KÜLHONI MAGYAR CSALÁDI VÁLLALKOZÁSOK ÉVE”program keretén belül végzett befektetések és fejlesztések kiváló minőséget biztosítanak megrendelőinknek

Image module